Ik ben mijn wachtwoord vergeten!

Kom je niet in de app? Wij hebben nog een reservesleutel liggen.

Heb jij een problemen met inloggen? Dit kan alleen via de app worden opgelost. Wanneer jouw wachtwoord niet werkt, kan je op het inlogscherm aangeven dat je het wachtwoord bent vergeten en een nieuwe wilt. Vul jouw email adres in waarmee je een account hebt aangemaakt, Level.works zal je vervolgens een email sturen om je wachtwoord te resetten.

Herkent de app jouw email adres niet? Stuur dan een mailtje naar support@level.works, zij zullen kijken of het probleem kan worden opgelost.

Let op: geen mail ontvangen? Check altijd even je spambox. Het kan soms voorkomen dat de mail daar belandt.