Hoe kan ik mij aanmelden voor shifts?

Lees verder om snel aan de slag te gaan!

Stap 1: Ga naar het shiftoverzicht

Je ziet hier:

• Alle beschikbare shifts van alle opdrachtgevers
  • Een filterbutton voor jouw wensen

Met de filter optie kun je shifts selecteren op basis van locatie, dag én of je wel of niet in de flexpool zit.

Je kunt bijvoorbeeld filteren op shifts op maximaal 30km afstand van Rotterdam, op vrijdag, zaterdag en zondag, én waarvan jij in de flexpool zit. Zo zie je snel welke shifts het beste bij jouw wensen passen!

Stap 2: Kies een shift binnen óf buiten jouw flexpool

Nu is het tijd om buiten jouw comfortzone te stappen. Ga eens aan de slag voor een shift bij een nieuwe opdrachtgever!

• Het "bliksem icoon"  Group-1907  geeft aan wanneer jij wel in de flexpool zit en je gelijk kunt claimen. Dit zie je in het overzicht venster van alle shifts.
  • Het "uitroepteken icoon"  Group-1915 (1)  geeft aan wanneer jij (nog) niet in de flexpool zit. Dit verschijnt wanneer je op een shift klikt.

Shifts binnen jouw flexpool kun je direct claimen. Voor shifts buiten jouw flexpool meld je je eerst aan en keurt de opdrachtgever jouw aanmelding wel of niet goed. Totdat dit gebeurd is, is jouw shiftstatus 'in behandeling' en is deze zichtbaar onder aangemelde shifts.  Wanneer je wacht op goedkeuring kun je je ook voor andere shifts in hetzelfde tijdsbestek aanmelden. Als één van jouw aanmeldingen wordt geaccepteerd, zul je een notificatie en e-mail ontvangen én vervallen de andere aanmeldingen automatisch.

Let op: Wordt je aanmelding afgekeurd? Dan ontvang je hier geen melding van.

Let op: de shiftstatus kan 'in behandeling' zijn totdat de shift begint. Wees er dus op voorbereid dat de shift op het laatste moment toch nog geaccepteerd kan worden.

Stap 3: Aan de slag!

Is je aanmelding geaccepteerd, dan is de OVO van kracht. Hierin staan alle afspraken die jij en de opdrachtgever onderling hebben gemaakt door je aan te melden en jouw aanmelding te accepteren. Uiteraard kun je hier ook de annuleringstermijn vinden. Zorg ervoor dat je op tijd bent en je beste beentje voor zet, want dan maak je kans om in de flexpool terecht te komen en hoef je je niet meer aan te melden, maar kan je direct claimen! Lees hier meer over flexpools.