Waar moet ik aan voldoen om te werken?

Er zijn meerdere punten waar je aan moet voldoen om als uitzendkracht bij Level.works aan de slag te gaan

1. Je moet minimaal 18 jaar oud zijn
  2. je hebt de Level.works app nodig. Hier zullen alle diensten in staan.
  3. Een geldig identiteitsbewijs en BSN. Deze zijn nodig om jouw contract op te stellen en de betalingen te voltrekken.
  4. Een rekeningnummer (IBAN). Je wilt natuurlijk wel je hard verdiende geld ontvangen!
  5. Professionaliteit. Het is belangrijk dat je goed werk levert en op komt dagen, zodat de opdrachtgever op jou kan rekenen, Dit zorgt voor een goede band en samenwerking met de opdrachtgever.

Wil je aan de slag? Download de app!
Let op! Wil je aan de slag als freelancer? Dan is het noodzakelijk je in te schrijven bij de KvK of een btw-id aan te vragen bij de belastingdienst.