Hoe werkt de check-out?

Gemakkelijke urenregistratie voor iedereen.

Wanneer een dienst is gewerkt via ons platform, kan de flexwerker gemakkelijk zijn uren doorgeven via de app. Hierin geeft hij zijn start- en eindtijd, pauze en het totale aantal gewerkte uren aan.

In het opdrachtgeversportaal kan je onder het kopje "Administratie" deze check-outs inzien. Hier kan je akkoord gaan met de doorgegeven uren, een tegenvoorstel doen of melden dat de flexwerker niet is komen opdagen. Dit kan je doen door simpelweg op de drie bolletjes naast de check-out te klikken.

Door ons check-outsysteem is de urenregistratie overzichtelijk en op elk moment in te zien. Zo blijft het gemakkelijk voor iedereen.