Hoe kan ik zien of een shift buiten of binnen de flexpool is?

Zoek de ⚡

Als je in een flexpool zit van een bepaalde opdrachtgever, dan zie je een bliksemschicht (⚡) in het venster van de shift. Je kan deze shift direct claimen. Gefeliciteerd! Je kan aan de slag. Zit je niet in die flexpool, dan zie je geen bliksemschicht in het venster van de shift. Je kan jezelf dan alleen "aanmelden" voor de desbetreffende shift. Nu is het alleen nog even wachten tot je wordt uitgekozen!

Klik hier om informatie te vinden over de flexpools.