Wat gebeurt als je niet aanwezig bent bij je geclaimde shift?

Dan wordt dat helaas een no-show :(

Wanneer je niet aanwezig bent bij je geclaimde shift, heeft de opdrachtgever de mogelijkheid om jou een no-show sanctie te geven. Deze sanctie bestaat uit deactivatie van je account en een borgstelling van 100,-. In de app kun je terugvinden om welke shift op welke datum het gaat.

Als dit gebeurt, zul je daar een e-mail over ontvangen. In deze e-mail wordt uitgelegd wat de sanctie inhoudt en wordt je de mogelijkheid gegeven om de borgstelling te betalen via de bijgevoegde betaallink. Je krijgt twee mogelijkheden:

1. Je kiest ervoor om de borgstelling binnen 14 dagen via de betaallink te betalen. Slim! Op deze manier kun je namelijk terug op het platform komen en weer via ons aan de slag. Als je dan 10 shifts werkt zonder een no-show, krijg je je € 100,- weer terug. Kortom: win-win!
  2. Je kiest ervoor de borgstelling niet te betalen. Je zult nu gedeactiveerd worden en dat betekent dat je niet via ons platform kan werken. Heb je na de eerste 14 dagen nog geen gebruik gemaakt van de betaallink, maar wil je de boete toch voldoen, dan kun je contact opnemen met onze support-afdeling.

LET OP Welke keuze je ook maakt: er wordt van je verwacht dat je de shifts die je al geclaimd hebt én binnen de annuleringstermijn vallen, netjes afmaakt.

LET OP Als je het bedrag van € 100,- hebt betaald en je krijgt binnen 10 shifts weer een no-show, dan wordt je account een half jaar gedeactiveerd.

No-shows zijn zichtbaar op je account en bepalen je opkomstpercentage. Het is dus belangrijk om ervoor te zorgen dat je zo min mogelijk (het liefst natuurlijk helemaal geen) no-shows krijgt.