Problemen bij het inloggen

Ik kan niet inloggen, wat nu?

Jammer om te horen dat je problemen hebt bij het inloggen. Je kan altijd contact opnemen met jouw Client Succes Manager. Voordat je dit doet, is het wel handig om te kijken of de oplossing voor jouw probleem hieronder staat aangegeven.

Problemen met de TOTP (Time-based One-Time Password)

Heb je problemen met de TOTP? Zorg dan dat je gebruik maakt van de Google Authenticator-app. Deze geeft namelijk een uniek tijdelijk wachtwoord dat enkel via deze app zichtbaar is. Je kan Google Authenticator downloaden in de App Store en Google Play. Hier kan je door de QR code te scannen die je per mail hebt ontvangen het tijdelijke wachtwoord inzien.

Problemen met e-mail voor wachtwoordherstel

Heb je een nieuw wachtwoord aangevraagd, maar heb je geen e-mail ontvangen? Controleer dan altijd jouw spam. Soms komen dit soort berichten helaas daar terecht.