Kan ik een shift cancelen?

Yes, dit kan wanneer je dit binnen de annuleringstermijn doet.

📍 Kun je jouw geclaimde dienst niet werken?

Dit is in de meeste gevallen geen probleem! Echter moet het dan wel binnen de annuleringstermijn vallen. De annuleringstermijn is een termijn waarbij je tot die tijd jouw dienst kan cancelen zonder consequenties. De annuleringstermijn verschilt per opdrachtgever en is te checken via de voorwaarden van de opdrachtgever in de app.

📍 Kun je last-minute toch niet vanwege ziekte?

Neem contact op met de contactpersoon van de opdrachtgever. In het geval dat het je eerste (inwerk)shift is, kun je contact opnemen met de shiftmanager.

Het is belangrijk dat je als flexwerker je shift cancelt of het doorgeeft aan je opdrachtgever bij ziekte. Wanneer je dit niet doet, kan het zo zijn dat de opdrachtgever een no-show boete in rekening brengt voor je!

Lees hier waar je rekening mee moet houden als freelancer.