Hoe werkt de betaling?

Er zijn een paar stappen die doorlopen worden voordat je je verdiensten ontvangt.

Check-out
Na iedere shift lever jij je uren aan. Dit doe je via de app onder het kopje 'uren indienen'. Het is belangrijk om dit na afronding van jouw shift direct te doen, zo kan de opdrachtgever ook sneller jouw uren accorderen. Ben je het niet eens met de uren die de opdrachtgever heeft ingediend? Dan kan je een 'tegenvoorstel' doen met de uren zoals jij ze hebt staan. De opdrachtgever zal er dan opnieuw naar kijken.

Uren accorderen
Na het invullen van de check-out, gaan de uren naar de opdrachtgever. In de meeste gevallen keurt deze de uren goed. Het kan zijn dat de opdrachtgever een ander beeld heeft van jouw uren. Je zal dan een tegenvoorstel ontvangen. Ben je het niet eens met de uren die de opdrachtgever doorgeeft? Dan neem je contact op met de opdrachtgever.

Betaling
Hierna hoef jij niks meer te doen! Jouw salaris wordt de vrijdag van de volgende week op jouw rekening gestort. De betaling is dus wekelijks!

Neem contact met ons op, als je hier hulp bij nodig hebt!