Hoe werkt de betaling?

Er zijn een paar stappen die doorlopen worden voordat je je verdiensten ontvangt.

πŸ“ Check-out

Na iedere shift lever jij je uren aan. Dit doe je via de app onder het kopje 'uren indienen'. Het is belangrijk om dit na afronding van jouw shift direct te doen, zo kan de opdrachtgever ook sneller jouw uren accorderen.

Via deze link zie je een uitgebreide uitleg over hoe je je uren in kunt dienen.

πŸ“Uren accorderen

Na het invullen van de check-out, gaan de uren naar de opdrachtgever. In de meeste gevallen keurt deze de uren goed. Het kan zijn dat de opdrachtgever een ander beeld heeft van jouw uren. Je zal dan een tegenvoorstel ontvangen. Ben je het niet eens met de uren die de opdrachtgever doorgeeft? Dan neem je contact op met de desbetreffende opdrachtgever.

πŸ“ Facturatie

Wanneer de uren wederzijds akkoord zijn, sturen wij namens jou een factuur richting de opdrachtgever over de door jou gewerkte uren.

πŸ“ Betaling

De betalingen vinden plaats nadat jouw opdrachtgever jouw factuur heeft voldaan. Op dit moment zijn wij bezig met het uitwerken van een versnelde manier van betaling, zodat jij sneller over je geld kunt beschikken. Totdat dit gereed is, krijg jij gratis wekelijks betaald op vrijdag.

Het is belangrijk dat je na elke shift de check-out doorloopt. Doe je dit niet, dan kun je uiteindelijk worden gezien als een no-show. Maar zo ver laat jij het natuurlijk niet komen!