Wat is het verschil tussen een shift claimen en je aanmelden voor een shift?

Allereerst: buiten de flexpool claim je geen shift. Je meldt je nu aan voor een shift. Dit betekent dus dat je niet meer direct een shift krijgt, maar in een soort 'wachtrij' komt te staan totdat de opdrachtgever je aanmelding accepteert of afwijst.

Op het moment dat je aanmelding wordt geaccepteerd, zul je daar een e-mail over ontvangen.

LET OP: Je krijgt geen melding of e-mail op het moment dat je aanmelding wordt afgewezen. Hou de app dan ook goed in de gaten.

Maar, hoe meld ik mij dan aan?

Simpel! Door op de shift te drukken en op aanmelden te klikken.