Kan ik in de app ook shifts filteren?

Dat kan zeker!

Sinds onze nieuwe update, is het mogelijk om te filteren op dagen, locatie en afstand. Wil je dus op dinsdag werken en niet verder dan 30 km, dan kun je daar gewoon een selectie van maken!

De afstanden waar je op kunt filteren: 10 km, 30 km, 50 km en maximale afstand. Let er hierbij goed op dat je wel zelf de locatie invult. Ook kun je filteren op shifts binnen de flexpool of buiten de flexpool. Als laatste kun je de dagen van de week aan- of uitzetten.

Hierbij een voorbeeld:

Let erop dat de filters die je toepast, blijven staan totdat je de filters weer aanpast!