Waar moet ik aan voldoen om via Level.works te werken?

Er zijn meerdere punten waar je aan moet voldoen. Lees hier welke dit zijn.

1) Als eerste is het belangrijk dat je minimaal 18 jaar oud bent.

2) Daarnaast heb je onze app nodig. Hier kan je alvast rondkijken. You like what you see? Doorloop dan de onboarding en vul je gegevens in!

3) Wanneer je op freelance basis aan de slag wilt, is het noodzakelijk om je in te schrijven bij de Kvk of een btw-id aan te vragen bij de Belastingdienst

Het verschil tussen Kvk inschrijving en btw-id lees je hier.

4) Een geldig identiteitsbewijs en BSN. Je identiteitsbewijs scannen we ter controle in de app. Wees gerust! Wij verwijderen alles nadat je door de onboarding bent gekomen. Wel heb je een Nederlandse BSN nodig. Heb je die niet? Dan kun je die aanvragen bij de gemeente.

5) Een rekeningnummer (IBAN). Je wilt natuurlijk wel je hard verdiende geld ontvangen!

6) Professionaliteit. Het is belangrijk dat je goed werk levert en op komt dagen, zodat de opdrachtgever op jou kan rekenen. Dit zorgt voor betrouwbaarheid bij de opdrachtgever en uiteindelijk dus een soepele samenwerking.

Wil je aan de slag? Download de app