Waar moet ik aan voldoen om via Level.works te werken?

Er zijn meerdere punten waar je aan moet voldoen. Lees verder welke dit zijn.

1) Als eerste is het belangrijk dat je minimaal 18 jaar oud bent om via Level.works te werken.

2) Daarnaast moet je een verificatie telefoontje hebben gepleegd om opdrachtgevers in de app te kunnen zien. We bespreken in dit gesprek jouw wensen en koppelen je aan de hand daarvan aan een geschikte opdrachtgever. Het is jouw verantwoordelijkheid om dit gesprek in te plannen met een van onze Flexwerk Succes medewerkers.

3) Wanneer je op freelance basis aan de slag wilt, is het noodzakelijk om ingeschreven te staan als zelfstandig ondernemer. Echter zijn er uitzonderingen waarbij je alleen een btw-id kan aanvragen via de Belastingdienst. Hoe sneller je dit geregeld hebt, hoe sneller je aan de slag kan als freelancer.

Het verschil tussen Kvk inschrijving en btw-id lees je hier.

4) Een geldig legitimatiebewijs en eventueel rijbewijs. Als je alle informatie hebt ontvangen over het flexwerken, is het van belang dat je een geldig legitimatiebewijs opstuurt. Daarnaast kan een rijbewijs van belang zijn wanneer je als auto bezorger aan de slag gaat. We hebben deze documenten nodig om te controleren of jij wel diegene bent die je zegt te zijn. Met deze documenten gaan wij voorzichtig en discreet om. Wij doen er alles aan om jullie persoonlijke gegevens te beschermen. Wanneer deze documenten gecheckt zijn door ons kun je daadwerkelijk aan de slag gaan.

5) Professionaliteit. Het is belangrijk dat je goed werk levert en op komt dagen, zodat de opdrachtgever op jou kan rekenen. Dit zorgt voor betrouwbaarheid bij de opdrachtgever en uiteindelijk dus een soepele samenwerking.

Wil je aan de slag? Download de app en plan een verificatiecall in.