Wanneer moet je een btw-id aanvragen?

Een btw-id is een uniek nummer voor individuele en zelfstandige ondernemers.

Je krijgt het nummer van de belastingdienst als zij je als "btw-geregistreerde ondernemer" beschouwen.

Op het moment dat je een shift oppakt bij Level.works nemen wij aan dat je als ZZP’er aan de slag wilt! Het is daarom verstandig om zo snel mogelijk een btw-nummer aan te vragen bij de KvK of de Belastingdienst. Het duurt 2 tot 4 weken totdat je je btw-id ontvangt, in de tussentijd is het mogelijk om al drie betaalde diensten te werken. Nadat je drie diensten hebt vervuld is het niet meer mogelijk om een shift te claimen totdat je een btw-id hebt ontvangen.

Alles over aanvragen van een btw-id? Klik dan hier.