Waarom wordt mijn identiteitsbewijs gecontroleerd?

Wij gaan extreem zorgvuldig met jouw gegevens om.

Als jij je aanmeldt via onze app en een actief account wilt aanmaken, voeren wij een identiteitsverificatie uit middels een scan van je ID-kaart en een selfie. We checken of de ID-kaart nog geldig is en of je bevoegd bent om in Nederland te werken. Daarnaast nemen we je geboortedatum, nationaliteit en BSN over in ons systeem. Zodra je door dit proces bent, zullen we je BSN en de scan van je ID-kaart verwijderen.

Belangrijk: Met een buitenlands legitimatiebewijs kun je gewoon aan de slag via Level.works. Wil je weten waar dit legitimatiebewijs aan moet voldoen? Lees dit artikel dan in onze FAQ.