Waarom wordt mijn identiteitsbewijs gecontroleerd?

Wij gaan extreem zorgvuldig met jouw gegevens om.

Nadat jij je aanmeldt via de Level.works app vragen we je om een identiteitsbewijs op te sturen. Ons systeem voert dan een identiteitsverificatie uit en checkt of de ID-kaart nog geldig is en of je bevoegd bent om in Nederland te werken. Jouw gegevens blijven altijd privé en worden niet gedeeld. Wij doen er alles aan om jouw privacy en belangrijke documenten te beschermen.

Belangrijk: Met een buitenlands legitimatiebewijs kun je gewoon aan de slag via Level.works. Wil je weten waar dit legitimatiebewijs aan moet voldoen? Lees dit artikel dan in onze FAQ.

Lees hier meer informatie over hoe je als flexwerker aan de slag kunt gaan via Level.works.