Wat moet ik doen als mijn legitimatiebewijs is verlopen?

Wij hebben een geldig identiteitsbewijs nodig om je te verifiëren. Heb je geen geldig ID bewijs, zorg dan dat je dit aanvraagt.

Wanneer je een profiel aanmaakt via de Level.works app, zal je een verificatie call moeten inplannen. Tijdens dit gesprek wordt er gevraagd om wat informatie te verschaffen, Naast een rekeningnummer hebben wij ook een geldig legitimatiebewijs nodig (ID-kaart of paspoort, geen rijbewijs). Het ID wordt gecheckt en er wordt gekeken of je bevoegd bent om in Nederland te mogen werken.
Het is daarom belangrijk dat je identiteitsbewijs geldig is op het moment van de verificatie. Als dit niet het geval is, kunnen we je account niet activeren.

:round_pushpin:Verloopt jouw identiteitsbewijs of rijbewijs?
Stuur een mail naar support@level.works met een duidelijke foto van de voor- en achterkant van deze documenten. Wij verwerken jouw nieuwste identiteitsbewijs of rijbewijs in het systeem. Zo is alles weer up-to-date en kun je blijven flexwerken!

Voor verdere informatie over het legitimatiebewijs, check deze artikelen; "Waarom wordt mijn identiteitsbewijs gecontroleerd?" en "Hoe werkt het met een buitenlands legitimatiebewijs?"