Hoe werkt de nieuwe manier van shifts claimen & aanmelden?

Lees verder voor een stappenplan van onze nieuwste update.

Stap 1: Update de app

Om direct aan de slag te kunnen is het belangrijk dat je de app update. Wanneer je dit niet doet, kun je de app nog wel gebruiken, maar werken de nieuwe functies niet. Dit heeft dus gevolgen voor het aantal shifts die voor jou zichtbaar zijn. Zeg nou zelf, dat zou toch jammer zijn! 😉

Klik hier voor het updaten van de app.

Stap 2: Verken het nieuwe startscherm

Wanneer je de vernieuwde app opent, valt het gelijk op dat er een nieuw startscherm is. Zo heb je direct een duidelijk overzicht van de meest belangrijke zaken. Op het startscherm zie je vanaf nu:

• Jouw gewerkte shifts

• Jouw openstaande checkouts

• Jouw bevestigde en aangemelde shifts

Stap 3: Ga verder naar het shiftoverzicht

Je ziet hier:

• Alle beschikbare shifts van alle opdrachtgevers
  • Een filterbutton voor jouw wensen

Met de filter optie kun je shifts selecteren op basis van locatie, dag én of je wel of niet in de flexpool zit.

Je kunt bijvoorbeeld filteren op shifts op maximaal 30km afstand van Rotterdam, op vrijdag, zaterdag en zondag, én waarvan jij in de flexpool zit. Zo zie je snel welke shifts het beste bij jouw wensen passen!

Stap 4: Kies een shift binnen óf buiten jouw flexpool

Nu is het tijd om buiten jouw comfortzone te stappen. Ga eens aan de slag voor een shift bij een nieuwe opdrachtgever!

• Het "bliksem icoon"  Group-1907  geeft aan wanneer jij wel in de flexpool zit en je gelijk kunt claimen. Dit zie je in het overzicht venster van alle shifts.
  • Het "uitroepteken icoon"  Group-1915 (1)  geeft aan wanneer jij (nog) niet in de flexpool zit. Dit verschijnt wanneer je op een shift klikt.

Shifts binnen jouw flexpool kun je direct claimen. Voor shifts buiten jouw flexpool meld je je eerst aan en keurt de opdrachtgever jouw aanmelding wel of niet goed. Wanneer je wacht op goedkeuring kun je je ook voor andere shifts in hetzelfde tijdsbestek aanmelden. Wanneer je bij één van jouw aanmeldingen wordt geaccepteerd, vervallen de andere aanmeldingen automatisch.

Let op: wanneer de opdrachtgever jouw aanmelding goed heeft gekeurd, geldt het aangegeven annuleringstermijn.

Stap 5: Aan de slag!

Bij een shiftclaim binnen jouw flexpool gelden de regels die je gewend bent. Voor een shift-aanmelding buiten jouw flexpool dien je eerst geaccepteerd worden. Totdat dit gebeurd is, is jouw shiftstatus 'in behandeling' en is deze zichtbaar onder aangemelde shifts. Wanneer de shift geaccepteerd is ontvang je van ons een mail en is deze zichtbaar onder jouw bevestigde shifts.

Let op: de shiftstatus kan 'in behandeling' zijn totdat de shift begint. Wees er dus op voorbereid dat de shift op het laatste moment toch nog geaccepteerd kan worden.

HubSpot Video