Hoe werkt de betaling?

Er zijn een paar stappen die doorlopen worden voordat je je verdiensten ontvangt.

Check-out

Na iedere shift lever jij je uren aan. Dit doe je via de app onder het kopje 'uren indienen'. Het is belangrijk om dit na afronding van jouw shift direct te doen, zo kan de opdrachtgever ook sneller jouw uren accorderen.

Uren accorderen

Na het invullen van de check-out, gaan de uren naar de opdrachtgever. In de meeste gevallen keurt deze de uren goed. Het kan zijn dat de opdrachtgever een ander beeld heeft van jouw uren. Je zal dan een tegenvoorstel ontvangen. Ben je het niet eens met de uren die de opdrachtgever doorgeeft? Dan neem je contact op met de desbetreffende opdrachtgever.

Betaling

Zijn de uren akkoord voor beide partijen? Dan wordt dit direct zichtbaar in de Payday app. Hiermee kun je je uren direct uit laten betalen. Hier betaal je wel 3% van het totaal uit te betalen bedrag voor. Doe je dit liever niet? Dan wordt het bedrag 30 dagen na akkoord automatisch uitbetaald. Meer weten over Payday? Check dit artikel.

LET OP: De afgelopen maanden stonden in het teken van overstappen naar een nieuwe betaalwijze (Payday). Echter maakt nog niet iedereen gebruik van Payday. Als dit voor jou geldt, dan werkt de betaling iets anders en dan ben je hier als het goed is al van op de hoogte. Mocht je er toch nog vragen over hebben, neem dan even contact met ons op.