Hoe annuleer ik mijn aanmelding en wat zijn de consequenties?

Dat ligt aan de reden!

Kun je jouw geclaimde dienst niet werken?
Dit is in de meeste gevallen geen probleem! Echter heb je tot de annuleringstermijn om de dienst te annuleren. De annuleringstermijn zegt tot wanneer jij de dienst zonder consequenties kan cancelen. De annuleringstermijn verschilt per opdrachtgever en is te checken via de voorwaarden van de dienst in de app.

Kun je last-minute toch niet vanwege ziekte?
Neem contact op met de contactpersoon van de opdrachtgever. In het geval dat het je eerste (inwerk)shift is, kun je contact opnemen met de shiftmanager. Afhankelijk van de fase van jouw contract, kun je een vergoeding krijgen bij ziekte. Klik hier voor meer uitleg over de fases.

Kom je niet naar de dienst zonder wat te laten weten?
Dan kan de opdrachtgever je een 'no-show' geven. Die kan ervoor zorgen dat je niet meer bij deze opdrachtgever aan de slag kan. Ook beïnvloedt dit jouw opkomstpercentage, wat er voor kan zorgen dat andere opdrachtgevers je minder snel aannemen.

Het is belangrijk dat je als flexwerker je shift cancelt of het doorgeeft aan je opdrachtgever bij ziekte. Wanneer je dit niet doet, kan het zo zijn dat je een no-show krijgt.