Wat moet ik doen als de annuleringstermijn is verstreken?

Neem contact op met de shiftmanager

📍De annuleringstermijn verschilt per opdrachtgever en is te checken via de voorwaarden van de opdrachtgever in de app.

📍 Kan jij een shift niet meer werken maar is de annuleringstermijn verstreken? Neem contact op met de contactpersoon van de opdrachtgever. In het geval dat het je eerste (inwerk)shift is, kun je contact opnemen met de shiftmanager. Dit nummer staat onderaan in het shiftoverzicht.

Het kan zijn dat een opdrachtgever een beleid voert waar boetes staan op het overschrijden van de annuleringstermijn of bij een no-show.

Lees hier waar je rekening mee moet houden als freelancer.