Wat is het verschil tussen claimen en aanmelden?

Of je in de flexpool zit!

Het claimen van een shift kan alleen wanneer je in een flexpool zit. Je hoeft dan niet meer geaccepteerd te worden door de opdrachtgever, maar bent verzekerd van jouw plekje in de dienst. Buiten de flexpool kan je je alleen aanmelden voor een dienst. Dit betekent dat je niet direct een dienst krijgt, maar in een soort 'wachtrij' komt te staan totdat de opdrachtgever je aanmelding accepteert of afwijst. Op het moment dat je aanmelding is geaccepteerd, zul je daar een e-mail over ontvangen.

Let op! Je krijgt geen melding of e-mail op het moment dat je aanmelding wordt afgewezen. Houd de app dan ook goed in de gaten.

Maar hoe meld ik mij dan aan?
Simpel! Door op de shift te drukken en op aanmelden te klikken.