Hoe kan ik mijn account verwijderen bij Level.works?

Dit kan je doen vanuit de app!

Het doel van het Level.works platform is flexibiliteit creëren in de arbeidsmarkt. Dit houdt natuurlijk ook in dat je op ieder moment je account kunt verwijderen. Weet je zeker dat je je account wilt verwijderen? Dan kan je vanuit de app een aanvraag doen om je account te verwijderen. Dit kan je vinden in de instellingen van je Level.Works app. Let op, je kan alleen je account verwijderen wanneer je geen openstaande shifts of facturen hebt.

Wij zijn altijd erg benieuwd naar onze flexwerkers en waarom zij besluiten niet verder te werken via het platform. De feedback helpt ons het platform te optimaliseren zodat flexwerkers zo soepel mogelijk gebruik kunnen maken van het platform.

Wil je geheel stoppen met flexwerken? Vergeet dan niet zowel je inschrijving bij de KvK als je btw-id stop te zetten. Wanneer je dit niet doet verwacht de belastingdienst dat je nog steeds belastingaangiftes doet, ook als je niks verdient. Neem contact op met de belastingdienst of de KvK om dit af te sluiten.

Wil je nog meer informatie hebben over dit onderwerp? Kijk dan hier wat je nog meer kunt doen.